Wat een kundige en zorgvuldige samenwerking hebben wij gehad. Anneke werkt heel prettig met kinderen en bouwt in een korte tijd een goede band met kinderen op. De kinderen gingen met plezier naar haar toe en groeiden in hun eigen leerproces. Iemand met expertise op het gebied van rekenen. Echt een aanvulling voor ons als school!

Eline Drost

Intern begeleider, CBS De Goudenstein uit Haaften

Anneke heeft, op mijn school, een periode de RT-werkzaamheden van mij overgenomen. Zij heeft dit tot mijn volle tevredenheid gedaan. Haar betrokkenheid is groot naar de leerlingen toe, de oefenstof wordt op een speelse en gevarieerde manier aangeboden en er is een veilige leeromgeving.

Haar bevindingen werden duidelijk en concreet naar mij teruggekoppeld. Mocht het weer voorkomen dat ik een vervanger zoek, doe ik graag weer een beroep op Anneke.

Janine Opić-Herngreen

Remedial Teacher, Koningin Julianaschool (SBO) Culemborg

Ik heb Anneke ontmoet en tijdens deze ontmoeting dacht ik meteen; zij kan mijn dochter van 10 jaar helpen. Mijn dochter heeft regelmatig weinig vertrouwen in haar rekenen en slaat dan ook volledig dicht. Ze mist ook het overzicht. Anneke heeft heel veel geduld. Wat ze doet is zo breed, naast dat ze mijn dochter helpt overzicht, inzicht en rust te vinden en “handigheid” te krijgen, de aanpak van stap voor stap, geeft ze haar ook vertrouwen dat ze het kan en fouten mag maken. Van daaruit leert ze zoveel makkelijker vanuit meer vertrouwen. We dachten de begeleiding van Anneke een paar weken in te zetten. Echter, we houden het nog even vol. Ik zie mijn dochter groeien. En niet alleen in de resultaten maar juist in haar vertrouwen.

Daphne

Anneke is een topper. Ze heeft veel te bieden, haar manier van begeleiden, benaderen, contact hebben, haar echte puurheid, eerlijkheid en openheid en veilige leeromgeving. Het is zoveel meer dan rekenen alleen.

Sandra

Sinds een aantal maanden krijgt onze dochter RT voor rekenen. Anneke had al gauw door wat ze nodig had om te kunnen leren en te groeien in het rekenen. Anneke doet het op tempo van onze dochter en is voortdurend bezig om dit zoveel mogelijk aan te passen op een praktische en beeldende manier wat onze dochter aan kan.

Anneke weet haar te stimuleren en te activeren op een leuke en leerzame manier. Het rekenen op school gaat nu beter. Dochter laat een stijgende lijn zien, waar we super trots op zijn. We raden Anneke zeker aan om uw kind te ondersteunen in de vakken die hij/ zij moeilijk vindt.

Fam. Verhoeff

Onze zoon krijgt van Anneke begeleiding bij begrijpend lezen. Anneke is geduldig en met een grapje op zijn tijd, weet zij onze zoon op een positieve manier te activeren en ook te stimuleren.
Anneke leert dat je fouten mag maken, hierdoor komt ook het zelfvertrouwen in begrijpend lezen terug. Heel fijn om te zien! Als ouders krijg je wekelijks een logboek, zodat je precies op de hoogte bent van de resultaten.
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Anneke!!

Familie Maaijen

Toen ik nog geen RT kreeg van Anneke dacht ik vaak: ‘het lukt wel, even knallen en ik het op mijn manier’, maar het lukte niet goed. Dankzij de hulp van Anneke is het wel gelukt. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en Anneke paste zich aan, aan mijn manier van denken. Ik vond rekenen voordat ik naar Anneke ging verschrikkelijk, maar nu heb ik er weer plezier in gekregen! Het is echt leuk rekenen bij Anneke. Op school gaat het ook beter. O ja, breuken smaken heerlijk, maar dat ga je ontdekken bij Ontdek & Leer!

Tirsa

Onze dochter, die op het Voortgezet Onderwijs zit, heeft nu een aantal maanden RT van Anneke, echt top. Gelijk na de eerste les was er al een goed gevoel. Haar geduld, enthousiasme, duidelijkheid, eerlijkheid en openheid maken het dat zij het fijn vindt om naar Anneke te gaan. De klik tussen Anneke en onze dochter is echt super.

Ook wij als ouders kunnen dat enorm waarderen, daarnaast worden wij door Anneke wekelijks via een logboek op de hoogte gehouden van de vorderingen.

anoniem

Het is heel bijzonder om bij het oefenen thuis te zien hoe onze dochter vooruit is gegaan met haar rekenwerk. Als ze eenmaal “aan” staat lukt het steeds beter om de aangeleerde strategieën toe te passen. Ook het gericht herhalen van de tafels begint zijn vruchten af te werpen.

Hier komt nog eens bovenop, dat ze nog steeds met veel plezier naar de creatieve rekenlessen gaat, echt Top!!

Jan Willem