Over mij 

Mijn naam is Anneke Scherpenzeel-Brouwer. Het geeft mij een kick wanneer kinderen lesstof beheersen waar ze veel moeite mee hadden. Ik word vrolijk wanneer kinderen vaardigheden gaan begrijpen, beheersen en kunnen toepassen. De glimlach op hun gezicht, de (voorzichtige) trots, de bewustwording van de vooruitgang… Ik vind het gaaf om die kinderen te mogen helpen!

Weet je niet hoe je de opgave anders uit kunt leggen?

Is het thuis ongezellig wanneer er huiswerk gemaakt moet worden?

Ik heb ruim twaalf jaar ervaring als groepsleerkracht in de bovenbouw van het basisonderwijs. In 2015 heb ik de Master Special Educational Needs (SEN) afgerond met de leerroute reken-wiskunde/dyscalculie. De master Special Educational Needs heeft mij orthopedagogische, orthodidactische en onderwijskundige verdieping (wetenschappelijk onderbouwd) geboden met de focus op passend onderwijs. Met deze ervaring en expertise kan ik jouw kind helpen met zijn/haar rekenproblematiek.

Fam. Verhoeff: ‘Het rekenen op school gaat nu beter.’

Individuele begeleiding 

Door individuele begeleiding kan ik hulp bieden die er toe doet, waardoor jouw kind gemakkelijker de rekenlessen op school kan volgen, vertrouwen krijgt in eigen kunnen, tot leren komt en plezier ervaart! Jouw kind wordt ontvangen in een ongedwongen huiselijke sfeer. Het voordeel is dat ik vanuit huis werk, zodat er altijd herkenbare materialen beschikbaar zijn.  Ik gebruik ondersteunende materialen die herkenbaar zijn uit het dagelijks leven, zoals een liter melk, een pak suiker of we snijden stroopwafels om te ontdekken wat 1/4 deel is.

Thea: ‘Je manier van les geven, je uitleg en je geduld wordt enorm gewaardeerd.’

Als ouder heb je niet altijd de kennis, mogelijkheid, tijd of geduld om je kind de ondersteuning te bieden die het nodig heeft.  Ik kom graag langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek aan huis. In dit gesprek maken wij kennis, hoor ik graag waar jouw kind hulp bij nodig heeft, geef ik antwoord op jouw vragen en zal ik mijn werkwijze beschrijven. Ik vind het fijn om in dit gesprek ook jouw zoon of dochter te ontmoeten.